У Тернополі водій на авто збив жінку і втік, залишивши її на дорозі

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У Тернополі 31 грудня водій на авто збив жінку і втік. Про потерпілу на лінію «102» повідомили очевидці. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

ДТП сталася на вулиці Лесі Українки. У ході перевірки з’ясувалося, що потерпіла – 48-річна тернополянка. Жінка переходила дорогу за межами пішохідного переходу, коли потрапила під колеса автомобіля “Crerry Tiggo”.

Після аварії водій не зупинився і втік. Проте за деякий час патрульні встановили і особу водія-втікача, і його місцеперебування.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують частину 1 статті 286-1 ККУ. Потерпілу з травмами госпіталізували до лікарні.

До слова, того ж для близько 13:20 неподалік ТРЦ “Подоляни” не розминулися вантажівка та легкове авто. За попередніми даними, кермувальник “DACIA SANDERO”, здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив DAF із напівпричепом, а тому уникнути удару не вдалося. Водій легківки від отриманих травм загинув на місці події.

Фото: Поліція Тернопільської області

Також у селищі Залізці водій автомобіля «Opel Combo» не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. До лікарні бригада швидкої доправила двох дітей, ще двом дорослим надали медичну допомогу на місці.

Читайте також: Викрили масштабну шахрайську мережу із “заробітком” у 3 мільярди за рік: кол-центри були і в Тернополі

Exit mobile version