Двоє підлітків побили чоловіка з інвалідністю в Тернополі (Фото)

Фото: Сергій Зюбаненко

У Тернополі двоє неповнолітніх, 17-річні хлопець та дівчина, побили свого знайомого. Побиття вони знімали на відео, захоплюючись своїм вчинком. Наразі потерпілий у важкому стані у лікарні. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника поліції Тернопільщини Сергія Зюбаненка.

За багато років роботи в поліції бачив різне, але з такою підлітковою жорстокістю зустрічаюся вперше, – написав поліцейський.
Фото: Сергій Зюбаненко

Після того, як жертва підлітків втратила свідомість, його непритомне тіло винесли на мороз. Чоловік всю ніч пролежав на вулиці і лише вранці його виявила прибиральниця. Потерпілий наразі у важкому стані.

Слідчі та оперативники Тернополя одразу встановили тих, хто так познущався з місцевого жителя. Це – уродженці Чортківського району. А потерпілий, до слова, ще й людина з інвалідністю з дитинства.

Фото: Сергій Зюбаненко

Дякую колегам із прокуратури й суду за чітку та неупереджену позицію і за те, що винесли справедливе рішення та взяли підозрюваних під варту без права внесення застави.
Я навіть не хочу думати, що відчувають родичі цих неповнолітніх, але для себе я розумію, що жорстокість у дітей – це не провина вчителів чи друзів, а недогляд батьків, бо від виховання та стосунків в сім’ях залежить й те, якими виростатимуть наші діти, – зауважив Сергій Зюбаненко.

Неповнолітнім уже оголосили підозру за завдані тяжкі тілесні ушкодження та залишення в небезпеці.

Читайте також: Суд повернув в користування УПЦ (МП) землю на вулиці Коновальця у Тернополі 

Exit mobile version