На Тернопільщині незаконно перебували 5 росіян та білоруска (Фото)

Фото: міграційна служба Тернопільської області

Впродовж двох тижнів на території Тернопільщини проводили комплексні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають в Україні. Операція, яку проводили міграційники спільно з правоохоронцями, мала назву “Мігрант”. Про це пише Файне місто з посиланням на міграційну службу Тернопільської області.

Відповідні заходи проводили з 4 грудня по 22 грудня. За цей період виявили 15 нелегальних мігрантів: щодо 10 з них ухвалено рішення про примусове повернення до країни походження; щодо 5 — про видворення за межі України. Зокрема, під час проведення заходів виявили 3 громадян російської федерації, одну громадянку Білорусі та громадянина Республіки Азербайджан. Вони не виконали рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни. Щодо цих іноземців службові особи УДМС у Тернопільській області прийняли рішення про видворення із подальшою забороною в’їзду в нашу країну строком на 5 років.

Окрім того, виявили 2 громадян країни-агресора, які знаходяться в Україні без законних підстав. Щодо них прийнято рішення про примусове повернення, а інформацію передано працівникам Управління СБУ в Тернопільській області.

Також під час операції опрацювали інформацію про іноземців, які раніше приїхали в Україну на навчання, але не виїхали після його завершення. У результаті виявили 3 колишніх іноземних студентів, які залишились в Україні нелегально. Щодо порушників винесено рішення про примусове повернення.

Читайте також: На Тернопільщині понад 30 га землі конфіскував суд у громадян росії та білорусі 

Exit mobile version