Тернополян запрошують відвідати концерт на підтримку ЗСУ “Різдвяна зустріч”

Фото: ТМР

Тернополян та гостей міста запрошують прослухати музичну програму “Різдвяна зустріч”, яку зіграє Галицький камерний оркестр. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

“Різдвяна зустріч” — програма, яку підготував з нагоди різдвяних та новорічних свят Муніципальний Галицький камерний оркестр. Такі концерти в репертуарі колективу є традиційними.

Цього року у програмі буде багато різної різдвяної музики: старовинної європейської, вишуканої та стриманої, дзвінкої та радісної, помпезної та світлої. Бринітиме ніжною мелодією і улюблена в цілому світі пісня «Тиха ніч», яка у ці дні лунає різними мовами, промовляючи про те, що «Син Божий йде до нас, Цілий світ любов’ю спас, Вітай нам, святе Дитя!», — розповідають на сайті міської ради

Також лунатиме українська колядка «Пречистая Діва сина породила», яка переспівує історію про народження Ісуса Христа у Вифлеємі, зображаючи події Різдва. Обов’язково звучатиме «Щедрик», який в усьому світі є уособленням Українського Різдва, перемоги добра над злом.

Концерт відбудеться 27 грудня в Українському Домі. Початок заходу — о 17:00. Вхід вільний.

У повідомленні наголошують, що концерт є благодійним, усі зібрані кошти буде спрямовано на підтримку Збройних сил України.

Читайте також: Тернопільщину відвідає предстоятель ПЦУ Епіфаній (Програма)

Exit mobile version