Жалобу за полеглим бійцем Євгеном Псюрським оголосили у Теребовлянській громаді

На війні загинув ще один захисник з Тернопільщини. Життя молодшого сержанта Євгена Псюрського з села Лошнів обірвалося на Донеччині. У рідній громаді бійця оголосили дні жалоби. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Євгену 20 лютого виповнилося 27 років. Із грудня 2022-го його призвали на військову службу за контрактом.

Життя військовослужбовця обірвалося внаслідок артилерійського обстрілу 11 грудня 2023 року поблизу м. Мар’їнка Покровського району Донецької області.

У вівторок, 26 грудня, містян закликають зустріти з молитвою й лампадками домовину з полеглим захисником. Час зустрічі -14.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля).

Цього ж дня о 18.00 год. відбудеться парастас за адресою: с.Лошнів, вул.Центральна, 3.

Чин похорону воїна проведуть наступного дня, в середу, 27 грудня, о 14. 00 год. в с.Лошнів.

У Теребовлянській громаді оголосили дводенну жалобу

Щоб вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця Євгена Псюрського, 26-27 грудня 2023 року на території Теребовлянської міської громади оголошені днями жалоби. Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущений Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежене проведення розважально-концертних заходів.

Читайте також: Лише недавно одружився: на війні загинув молодий воїн з Тернопільщини

Exit mobile version