Мешканця Тернопільщини судили за те, що показував статевий орган неповнолітнім

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернополі до іспитового терміну засудили чоловіка, який біля сільського магазину демонстрував свій статевий орган неповнолітнім дівчатам. Про це пише Файне місто з посиланням на вирок Тернопільського міськрайонного суду.

Інцидент стався у серпні 2023 року в селі Забойки, що на Тернопільщині. Там в альтанці, що знаходиться позаду місцевого магазину, сиділи троє неповнолітніх дівчат. До них підійшов обвинувачений, зняв штани та почав показувати свій статевий орган. Згодом чоловік повторив свої дії та поклав статевий орган на стіл у альтанці.

Злякавшись, дівчата намагались сховатися від порушника в приміщенні магазину, проте той почав нецензурно висловлюватись в сторону дітей та пропонувати їм непристойні речі. Вгамувати чоловіка вдалося продавцеві магазину.

На суді обвинувачений свою провину визнав, проте свідчити відмовився.

Суд визнав чоловіка винним за ч.1 ст.156 та 2 ст.156 КК України та засудив його до 5 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на 2 роки іспитового. Також його внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб.

Читайте також: У Тернополі біля розважального закладу побили чоловіка (Фото)

Exit mobile version