Дорожники Тернопільщини пояснили, де слід оминати реконструйований міст (Фото)

Фотоколаж: Файне місто

Працівники Служби відновлення закликають водіїв вантажних автомобілів не користуватися тимчасовим об’їздом у Теребовлі. Вони пояснюють, що порушення ПДР призводить до деформацій та руйнувань на переправі. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

У відомстві кажуть, що минулого тижня запрацювала переправа поруч із реконструйованим мостом на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у місті Теребовля. Та попри вимоги дорожніх знаків щодо вагових обмежень, тимчасовий об’їзд використовують водії вантажівок. Через це на переправі виникли деформації та руйнування, а також пошкодження прилеглих будинків та утворення заторів.

Підрядна організація щодня підсилює тимчасовий об’їзд, однак це не може повністю розв’язати проблему. Важливо, аби великоваговий транспорт, для якого ця дорога не призначена, припинив рух, — наголошують в Службі.

Служба відновлення доручила підрядній організації встановити додаткові комплекти дорожніх знаків:

Відповідні знаки встановили у населених пунктах Дружба, Теребовля, Кровинка, Чортків, Острівець, Дарахів, Бучач, Трибухівці та Копичинці. Також у селищі Дружба та в місті Теребовля влуштують засоби заспокоєння (сповільнення) руху у вигляді пластикових наливних тумб.

Маршрути об’їзду, які слід використовувати

На даний момент патрульні поліцейські спрямовують вантажний транспорт в об’їзд ремонтованого мосту згідно зі схемою організації дорожнього руху. Інші учасники дорожнього руху можуть використовувати такі об’їзди:

Пішоходи і легковий транспорт використовують тимчасову переправу.

Транспортні засоби вагою до 15 тонн та навантаженням на вісь до 6 тонн:

Транспортні засоби вагою понад 15 тонн:

Читайте також: На Тернопільщині виявили 7 п’яних водіїв за минулі вихідні

Exit mobile version