У Тернополі міська рада допоможе ветеранам створити власний бізнес

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У Тернополі діятиме програма підтримки ветеранів та членів їх сімей для створення чи розвитку власного бізнесу на 2024-2025 роки. Ця ініціатива спрямована на полегшення процесу реінтеграції військовослужбовців, які звільнені зі ЗСУ в цивільне життя. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Рішення затвердили 5 грудня на черговому засіданні сесії міської ради. Згідно нього, Програма сприятиме створенню відповідних умов для започаткування та розвитку ветеранського підприємництва, підвищення його конкурентоспроможності та сприяння сталому розвитку громади в цілому. Ветерани війни отримають можливості для самореалізації та заробітку.

Ветеранам надаватиметься фінансова підтримка на безоплатній та безповоротній основі для реалізації проєктів підприємництва та на створення (розвиток) власного бізнесу. Програмою передбачено проведення відповідних навчань, семінарів для ветеранів війни та членів їх сімей та сприяння участі у програмах обміну міжнародним досвідом, – зазначили у міській раді.

Детальну інформацію про можливості програми опублікуємо згодом.

Читайте також: Бюджет Тернополя-2024: на допомогу ЗСУ вже запланували понад 190 млн, а більше 800 млн! вже передали у вигляді ПДФО

Exit mobile version