На Тернопільщині створили четвертий юнацький корпус поліції (Фото/Відео)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Юнацький корпус поліції “Збаразькі кадети” створили на базі Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Ініціаторами проєкту виступили працівники Збаразького відділення поліції. До корпусу увійшли перші 10 студентів коледжу, вони отримали шеврони “Збаразькі кадети”.

За словами інспекторки ювенальної превенції Тернопільського райуправління поліції Ірини Щирби, мета створення організації – ознайомлення молоді з роботою поліції, залучення їх до превентивних заходів, до патрулювань і пропагування здорового способу життя.

Збаразькі кадети вивчатимуть правові дисципліни, домедичну та тактичну підготовку. У подальшому вони зможуть продовжувати навчання у вишах системи МВС та поповнювати лави поліцейських.

«Сьогодні наша молодь дуже активні та крута і я впевнений, що з такою молоддю ми будемо мати європейське майбутнє, – зазначив директор коледжу Вадим Ластовицький.

Вступила до юнацького корпусу поліції другокурсниця коледжу Тетяна Сергієва. Дівчина хоче пов’язати своє життя з поліцією, коли дізналася про створення організації, однієї із перших зголосилася бути у її  складі.

“Збаразькі кадети” – це вже четвертий юнацький корпус поліції, який створений на території Тернопільщини. У поліції повідомляють, що такі проєкти ювенальні поліцейські планують впроваджувати і надалі.

Читайте також: Понад 300 спортсменів змагалися у турнірі з греко-римської боротьби в Тернополі (Фото)

Exit mobile version