Рятувальники Тернопільщини провели священнослужителям інструктаж з пожежної безпеки (Фото)

Фото: Кременецьке районне управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Рятувальники Кременецького РУ ГУ ДСНС України у Тернопільській області провели інструктаж із богослужителями релігійної громади Української православної церкви. Їм розповідали про дотримання вимог пожежної безпеки під час святкувань Новорічних та Різдвяних свят. Про це пише Файне місто з посиланням на Кременецьке РУ ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Рятувальники вказали, що під час богослужінь у церквах завжди перебуває велика кількість людей, використовується відкритий вогонь, а в оздоблені та конструктивних елементах храму переважають легкозаймисті матеріали – дерево, тканини. Також вони наголосили, що у храмах потрібно слідкувати за свічками, які віряни ставлять поблизу ікон та дерев’яних конструкцій.

Інспектори Кременецького районного управління також закликали священників звернутися й до прихожан. Їх просили наголосити на тому, щоб парафіяни, у свою чергу, теж дотримувалися правил пожежної безпеки у побуті: як під час підготовки до свят, так і повсякдень.

Священослужителям надали пам’ятки з вимогами правил пожежної безпеки при проведенні масових заходів у ході святкування Різдвяних свят.

Читайте також: Виставу з Тернопільщини про Святого Миколая показали в Туреччині (Фото)

Exit mobile version