Другий в Україні Центр цифрової безбар’єрності запрацював у Ланівцях (Фото)

Фото: Лановецька міська рада

Другий в Україні Центр цифрової безбар’єрності запрацював на Тернопільщині. Він діятиме на базі ЦНАПу в Ланівцях. Про це пише Файне місто з посиланням на Лановецьку міську раду.

Як йдеться у повідомленні, у центрі надаватимуть консультації та проводитимуть навчання для підвищення рівня цифрової грамотності всіх охочих мешканців Лановецької громади, включаючи людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями.

Усіх охочих скористатися можливостями Центру цифрової безбар’єрності чекають за адресою м. Ланівці, вул.Незалежності 15 або за телефоном: +380 96 114 78 54.

До слова, відкриття Центрів цифрової безбар’єрності є частиною ініціативи першої леді України Олени Зеленської щодо розвитку країни без перешкод.

Нагадаємо, перший в області Центр цифрової безбар’єрності відкрили у Хоросткові. У ньому також консультують та навчають людей, кому потрібна допомога у використані цифрових технологій. Центр цифрової безбар’єрності стане місцем обміну знаннями, ідеями та інноваціями, де кожен знайде підтримку та натхнення для свого розвитку.

Читайте також: У Тернополі оновили дані Реєстру пільг і послуг для захисників та їхніх родин 

Exit mobile version