Призовники проходитимуть додаткові ВЛК у місцевих лікарнях Тернопільщини

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині задля економії часу та більш прозорої роботи додаткові ВЛК призовники проходитимуть в місцевих лікарнях. І тільки при гострій необхідності їх будуть направляти в обласні заклади охорони здоров’я. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

Як йдеться у повідомленні, 17 закладів охорони здоров’я комунальної форми власності подали пропозиції для укладення угоди з Національною службою здоров’я України по пакету медичних послуг ,,Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки”. Проте, у зв’язку з тимчасовою неможливістю виконати усі вимоги умов закупівлі медичних послуг, відхилили розгляд КНП „Гусятинська комунальна районна лікарня” Гусятинської селищної ради, який був визначений для надання медичних послуг за згаданим пакетом. Тому в цій лікарні призовники ВЛК проходити не будуть.

Читайте також: Двоє пацієнтів померли, семеро зосталися без очей: як розвивається розслідування масової втрати зору у Чорткові

Exit mobile version