У Тернополі неправильно припарковані автівки заблокували рух транспорту (Відео)

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

У Тернополі на бульварі Тараса Шевченка 5 грудня сталася серйозна ситуація. Водій маршрутки викликав правоохоронців, адже припарковані автомобілі заблокували рух транспорту, пише Файне місто.

Спочатку про це у соцмережі TikTok повідомив блогер Андрій Болехівка, який підписаний як “Metabloger”. Він розповів на відео, що через те, що автобус не міг проїхати, інші водії, які стояли у заторі, мусили розвертатися і їхати назад.

@metabloger #тернопіль ♬ No Love (Instrumental) – АДЛИН

Згодом на це відреагувала патрульна поліція. Як повідомили у пресслужбі, поліцейські прибули на місце події та виявили ряд автомобілів, які припарковані з порушенням ПДР. Інспектори встановили керманичів цих авто, провели з кожним водієм профілактичну бесіду та винесли постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил стоянки) КУпАП.

Через велику кількість транспорту іноді складно знайти місце для паркування автомобіля, однак це не привід здійснювати стоянку з порушенням ПДР. Це бевідповідальність та неповага до інших учасників дорожнього руху. Також залишена автівка може перешкоджати проїзду спеціальних транспортних засобів, для яких важлива кожна секунда, – наголосили патрульні.

Правоохоронці закликали водіїв бути відповідальними та взаємоввічливими з іншими учасниками дорожнього руху. Паркуйтеся правильно.

Читайте також: На Тернопільщині жінку з опіками госпіталізували до лікарня після пожежі 

Exit mobile version