У Тернополі нагородили волонтерів громадської організації «Десантно-козацький рій» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Напередодні Міжнародного дня волонтера в Українському Домі нагородили членів громадської організації «Десантно-козацький рій». Міський голова Тернополя Сергій Надал вручив волонтерам подяки та подарунки з нагоди свята. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Волонтерство в Україні має надзвичайно вагоме значення з 2014 року. У нашому місті починаючи з 2014 року діє громадська організація «Десантно-козацький рій», де всі працюють заради спільної перемоги. На фронт до наших захисників відправляється військове спорядження, техніка, автомобілі, продукти харчування, – відзначає Сергій Надал. – Кожен волонтер віддає частинку своєї душі  у роботу організації. Висловлюю щирі слова вдячності від нашої громади вам за невтомну працю, нехай всі добрі справи повертаються до вас сторицею, всім нам якнайшвидшої перемоги і миру на всій Україні.

Читайте також: Тернопільські пенсіонери виготовлятимуть батончики для захисників, відвідають дитбудинок та театралізоване дійство цього тижня (Розклад) 

Exit mobile version