На Тернопільщині розчищають дороги внаслідок негоди: ситуація станом на 4 грудня (Фото)

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури Тернопільщини

Впродовж останніх трьох днів погода у нашому краю постійно змінюється: спершу інтенсивний снігопад, потім температура вище 0 і танення снігу, а далі – мороз. Відтак снігоприбиральна техніка вже кілька днів поспіль працює на автошляхах Тернопільщини. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

За даними служби, увесь дорожній сектор області інтенсивно працював для забезпечення проїзду державними дорогами, в тому числі першочергово основними магістралями Тернопільщини:

Особливу увагу приділяють ділянкам доріг зі складним рельєфом (підйомам та спускам, поворотам, штучним спорудам тощо). Протягом останніх 3 днів підрядні організації Служби залучили 96 одиниць спеціалізованої техніки та 20 додаткової. Працювали 207 дорожніх робітників. Для ліквідації ожеледиці використали 2496 т піщано-соляної суміші.

Станом на 4 грудня проїзд автомобільного транспорту забезпечений.

Водіїв закликають дотримуватися швидкісного режиму та безпечної дистанції, уникати небезпечних маневрів та утримуватися від поїздок на не підготовлених до зими автівках.

Читайте також: Молоковоз, вантажівка та легковик з дітьми застрягли у снігу на Тернопільщині 

Exit mobile version