Черговий “військовий із Сирії” видурив у тернополянки 60 тисяч гривень

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Мешканка Тернополя стала жертвою афериста, який відрекомендувався як військовий із Сирії. Повіривши шахраєві, жінка втратила власні кошти. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Познайомилася потерпіла з чоловіком в Інтернеті. “Військовий лікар” розповідав їй про нелегку службу, про померлу дружину та дітей, які мешкають в Англії. Він запевняв жінку, що має щодо неї серйозні наміри та навіть планує спільне життя.

Чоловік поділився намірами приїхати до жінки на гостини. Однак для цього нареченому були потрібні кошти. Мовляв, тут правила суворі, гроші на рахунку «заморожені» до завершення контракту, а він шалено хоче побачитися. Аферист написав, що гроші на дорогу вона може перевести на інший рахунок, а він по приїзді все поверне. І жінка погодилася, — кажуть у поліції.

Після того, як жертва афери здійснила переказ у розмірі 60 тисяч гривень, її новоспечений знайомий кудись зник. Вона декілька тижнів писала повідомлення чоловіку і чекала відповіді. Проте, згодом зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

Правоохоронці закликають не перераховувати кошти малознайомим людям, тому що, частіше за все, вони виявляються шахраями.

Читайте також: На Тернопільщині викрили “схему” для ухилянтів

Exit mobile version