Головну ялинку Тернополя прикрасять патріотичні іграшки ручної роботи (Фото/Відео)

Фото: Файне місто

Сьогодні, 29 листопада, в Українському Домі в Тернополі відбулася виставка робіт учасників новорічного-різдвяного конкурсу у номінації «Найкреативніша ялинкова прикраса». За результатами виставки визначать переможців, роботи яких прикрашатимуть цьогорічну тернопільську ялинку. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Долучитись до цього конкурсу могли усі охочі тернополяни, виготовивши новорічні іграшки автентичного та патріотичного спрямування. Цьогоріч на участь у конкурсі подали 260 новорічних прикрас ручної роботи.

Усі декоративні вироби дуже цікаві та зроблені власними руками вихованців садочків та шкіл, представників закладів культури. Долучились до створення прикрас і внутрішньо переміщені особи, зокрема, центри «Я-Маріуполь» та «Я-Луганщина, – розповідає начальник управління культури і мистецтв міської ради Світлана Козелко.

Роботи оцінюватимуть за оригінальність та креативність. Основною умовою конкурсу було те, щоб ялинкова прикраса була розміром не менше 30 см висотою та виготовлена з матеріалів, які матимуть естетичний вигляд за будь-яких погодних умов (сніг, дощ)

Світлана Козелко додає, комісія обиратиме переможців згідно з усіма критеріями, які було заявлені в умовах конкурсу. А переможці конкурсу будуть нагороджені подякою міського голови та грошовою винагородою.

До слова, конкурс також триває у номінаціях “Різдвяна шопка” та “Вертепна атрибутика”. Роботи можна подати до 5 грудня 2023 року в Українському Домі.
Більше: Щорічний конкурс «Різдвяне диво» стартує у Тернопільській громаді

Exit mobile version