Вантажівку, 2 генератори та засоби реабілітації отримала Тернопільська громада від шведських партнерів

Фото: Тернопільська міська рада

Тернопільська громада отримала чергову гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів. Цього разу від громади міста-побратима Роннебю (Швеція) передали ще одну вантажівку, два потужних генератори та засоби реабілітації. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Фото: Тернопільська міська рада

Вчергове від партнерів з шведського Роннебю отримали гуманітарну допомогу для нашої громади. Цього разу це –  вантажний автомобіль марки Volvo. Це не перше авто, яке ми отримали від наших шведських друзів. Вантажівка буде передана для однієї з військових частин міста, – розповідає начальник управління соціальної політики міської ради Віталій Хоркавий. – Окрім автомобіля, надійшло ще два потужних генератори, які будуть забезпечувати живлення на одному з підприємств критичної інфраструктури Тернополя. Отримали додатково засоби індивідуальної гігієна, засоси реабілітації для людей з інвалідністю, спеціалізовані ліжка з матрасами. Щиро дякуємо нашому місту-побратиму Роннебю та його команді, яка працює на підтримку України та нашої громади.
Фото: Тернопільська міська рада

Нагадаємо, на початку листопада Тернопіль отримав вантажний автомобіль, медикаменти та генератори від партнерського міста Ронеббю (Швеція).

Читайте також: Для тернопільських захисників передали два мобільних лазне-пральних комплекси (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада
Exit mobile version