Власник готельно-ресторанного комплексу на Тернопільщині виготовляв підакцизний алкоголь (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Правоохоронці Тернопільщини викрили учасників злочинної групи, які організували розгалужену схему виготовлення та продажу підакцизної алкогольної продукції. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Організував незаконний бізнес приватний підприємець із Бережанської громади, залучивши до незаконних оборудок декількох спільників. Гуральню облаштував на території власного готельно-ресторанного комплексу. Там фігуранти зберігали спирт, ароматизовані концентрати для виготовлення сурогату, пластикову тару та устаткування.

Фальсифікат збували за відлагодженою схемою: “бізнесмени” вели документацію клієнтів та розрахунків з ними.

Поліцейські, за силової підтримки бійців підрозділу «РПОП» ГУНП в Тернопільській області, провели 8 обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів, складських приміщень і автотранспорту.Оперативники виявили та вилучили спирт, понад 400 літрів смакових концентратів, обладнання для виготовлення та фасування фальсифікату, чорнові записи та автівки, якими розвозили продукцію, — розповідають у поліції.

Після проведення низки процесуальних заходів співорганізаторці та виконавцю злочинної групи оголошено підозру згідно ч.2 ст. 28 та ч.1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Майже 400 000 гривень втратили жителі Тернопільщини

Exit mobile version