На Тернопільщині провели в останню путь 22-річного Героя Ярослава Череватого (Фото)

Фото: Гусятинська міська рада

У Гусятинській громаді на Тернопільщині прощалися з 22-річним Героєм Ярославом Череватим. Захисник поліг у боях на Харківщині. Про це пише Файне місто з посиланням на Гусятинську міську раду.

Ярослав Череватий – молодший сержант, бойовий медик 2 десантно-штурмового взводу 2 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону. Життя захисника обірвалося 21 листопада 2023 року під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області внаслідок артилерійського та мінометного обстрілів.

У неділю, 26 листопада, з бійцем прощалися у Гусятині. Провести в останню путь прийшли односельчани загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці, однокласники, друзі.

Опісля на центральній площі біля пам’ятника Незалежності священнослужителі відправили заупокійну панахиду за загиблим. Усі присутні зі смутком та жалем прощалися з Ярославом.

Мати загиблого воїна подякувала усім, хто прийшов віддати шану та провести ііі сина в останню дорогу, просила присутніх постійно молитися та просити Бога спасти Україну.
Матері військовослужбовця вручили прапор та Грамоту пошани та скорботи, – зазначили й міській раді.

Пізніше похоронний кортеж попрямував до родинного села Самолусківці, де у місцевій церкві продовжився чин похорону.
Опісля під супровід оркестру жалобна процесія пройшла до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті.

Вічна пам’ять воїну, який загинув за нашу свободу та незалежність! Спочивай з миром, Герою!

Читайте також: Не встиг дізнатись, що стане татом: дружина Героя з Тернопільщини розповіла, що чекає на двійню

Exit mobile version