Вибух газу знищив будинок на Тернопільщині (Фото)

Наслідки вибуху // Фотоколаж: Терен

На Теребовлянщині в житловому будинку вибухнув газ. Від помешкання залишились одні стіни. Внаслідок цього мешканець будинку потрапив у реанімацію, а родина втратила дах над головою. Про це пише Файне місто з посиланням на видання”Терен”.

Вибух трапився в ніч з 21 на 22 листопада в селі Кровінка на Теребовлянщині. Про це розповіла родичка потерпілих Надія Старух. Інформацію підтвердили й у пресслужбі обласного управління ДСНС. Щоправда, у відомстві зазначили, що їхні підрозділи до ліквідації наслідків не залучалися. 

У будинку проживає мама зі старшим сином, а молодший одружений і живе окремо. На момент вибуху там перебував лише старший син.

У ту ніч матері вдома не було, оскільки вранці поїхала за кордон . Близько 2 години ночі він відкривав двері до іншої кімнати, ймовірно думаючи, що протікає газ,  і його вибило разом з дверима та стінами, – розповідає Надія Старух. 

Зараз потерпілий знаходиться в реанімації Теребовлянської лікарні. Його мати залишилась за кордоном, бо їй немає куди повернутись.

Сім’я потребує фінансової допомоги на відновлення будинку, адже від їхньої домівки лишилося лише кілька стін.
Долучитися до допомоги родині можуть усі небайдужі за реквізитами: 5168757413298375. 

Читайте також:

Exit mobile version