Нетверезий водій врізався в автомобіль поліціянтів на Тернопільщині (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

У Кременці на нетверезого водія-порушника поліцейські склали три адмінпротоколи. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, роз’їжджав вулицями міста у комендантську годину та пошкодив службовий автомобіль поліцейських. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Трапився інцидент цієї ночі близько 01:00. На одній з центральних вулиць міста правоохоронці оформляли матеріали про адмінправопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебуваються у стані сп’яніння). В цей момент в їхній припаркований службовий автомобіль «Renault Duster» в’їхала проїжджаюча автівка марки «Fiat Scudo». Винуватець ДТП не зупинився та втік.

Невдовзі поліцейські встановили оосбу та місцезнаходження водія. Ним виявився 37-річний житель Кременця. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте, на пропозицію пройти процедуру освідування на місці події або у медичному закладі чоловік відмовився.

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Поліцейські склали на нього протоколи за трьома статями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебуваються у стані сп’яніння), — повідомляють в поліції.

До слова, за десять місяців поліцейські Тернопільської області склали 2685 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Читайте також: Смертельна ДТП з вантажівкою трапилась на Тернопільщині

Exit mobile version