У Тернополі відбулося чергове навчання для населення на випадок виникнення надзвичайної ситуації (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі тривають навчання для місцевих жителів у випадку блекауту. Цього разу алгоритму дій під час можливого відключення тепла, водопостачання, електроенергії та газу навчали мешканців будинків бульв. Данила Галицького, 5, 10. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Фото: Тернопільська міська рада

Температура повітря у денну та нічну пору уже опускається нижче нуля градусів тепла. З метою підготовки населення до можливих надзвичайних ситуацій проводиться відповідне навчання. У разі тривалого часу відсутності тепла та водопостачання, електроенергії та газу, щоб зберегти комунікації у будинку необхідно правильно злити воду із системи опалення і перекрити всі інші комунікації, – розповідає заступник міського Владислав Стемковський –  Для громадян у Тернопільському навчально-виховному комплексі «Школа-медичний ліцей №15 ім. Лесі Українки» облаштували пункт масового проживання населення у випадку тривалого блекауту. Тут є все необхідне для використання: засоби особистої гігієни, термоковдри, спальні мішки та польова кухня для приготування їжі.
Фото: Тернопільська міська рада

До слова, загалом на базі міських освітніх закладів розгорнули 12 пунктів масового проживання мешканців у випадку, коли буде відсутня подача електроенергії, централізованого тепла, водопостачання та газу. 

Читайте також: На Тернопільщині найбільше перевищений рівень захворюваності на ГРВІ в Україні

Exit mobile version