У Збаражі провели церемонію нагородження званнями “Народний Герой України” (Фото)

Фото: Роман Полікровський

Днями в Збаразькому замку пройшла церемонія нагородження званнями “Народний Герой України”. До дійства долучились діячі культури, волонтери та захисники України. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Збаража Романа Полікровського.

Вручали нагороди заслужена акторка театру та кіно Ада Роговцева та військовослужбовця 95-тої ОДШБ ЗСУ, Народний Герой України та Герой України Борис Миколайович Харчук. Церемонію нагородження провели акторка та режисер Катерина Степанкова та Народний артист України, екс-міністр культури України Євген Миколайович Нищук.

Низький уклін нашим Героям, завдяки яким наша країна незламно бореться та з Божою допомогою неодмінно переможе! — каже міський голова Збаража.

Довідка

Орден «Народний Герой України» — українська недержавна нагорода, запроваджена 2015 року. Її вручають за мужність, відвагу, самовідданість, героїзм виявлені при захисті незалежності України, нагорода слугує засвідчення шани та поваги українського суспільства до кращих своїх представників.

Є два варіанти нагороди: з червоно-чорною стрічкою на колодці — для воїнів, які зі зброєю в руках захищали українську землю, а з жовто-блакитною стрічкою — для волонтерів та медиків.

Читайте також:

Exit mobile version