Різанину під час розпивання алкоголю влаштували на Тернопільщині

Фото: ГУНП в Тернопільській області

На Теребовлянщині поліцейські затримали чоловіка, який під час суперечки поранив ножем свого гостя. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала в реанімаційне відділення 44-річного жителя Теребовлянської територіальної громади. Чоловік отримав важке ножове поранення під час розпивання спиртних напоїв із сусідами.

За попередньою інформацією, 19 листопада потерпілий разом із двома односельцями розпивав спиртні напої. Між господарем приміщення та потерпілим виникла суперечка, яка переросла у різанину. Власник житла схопив кухонний ніж та завдав ним один удар співрозмовнику в область грудей. Другий гість розборонив чоловіків, відібрав холодну зброю та викликав швидку.

Потерпілого у важкому стані доправили до лікарні.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали згідно зі статтею 208 КПК. Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри відповідно до статті 121 ККУ та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Теребовлянська окружна прокуратура. Триває слідство.

Читайте також: Автопригоду з потерпілими спричинив водій на літніх шинах на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version