У Тернополі визначили 35 переможців “Шкільного громадського бюджету 2024”

Фото: ТМР

Днями у Тернополі завершилося голосування за проєкти “Шкільного громадського бюджету 2024”. Загалом було обрано 35 проєктів-переможців, які будуть реалізовані у школах Тернополя. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Впродовж двох тижнів учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста загалом віддали 8114 голосів за обрані ними проєкти «Шкільного громадського бюджету 2024». Зі 101 поданої на голосування учнівської ініціативи перемогу здобули 35 проєктів, адже саме вони набрали найбільшу кількість голосів під час електронного голосування.

Кожна школа-учасниця конкурсу отримає по 83 617 грн на реалізацію проєктів-переможців, — розповідають у міській раді.

У цьому році участь в конкурсі взяла 31 школа, 30 з яких з м. Тернополя та одна – із с.Чернихів Тернопільської міської територіальної громади.

Перелік проєктів-переможців, їхній короткий зміст та бюджет ви можете переглянути на сайті міської ради.

Довідка

“Шкільний громадський бюджет” — це частина Громадського бюджету Тернополя та інструмент громадської участі, що надає можливість учням покращити навчальний процес та позашкільний час у своїй школі. Проводиться конкурс учнівських ініціатив у Тернопільській громаді уже другий рік поспіль.

Читайте також: Оприлюднили перелік проєктів-переможців «Громадського бюджету 2024» Тернопільської громади (Список)

Exit mobile version