Подружжя з Чортківщини організувало підпільне виробництво тютюну (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Поліцейські спільно з оперативниками СБУ припинили незаконне виробництво та продаж тютюну в Чортківському районі. Під час обшуків у фігурантів вилучили понад тонну сировини загальною вартістю 300 тисяч гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Організувало нелегальний бізнес подружжя з Мельнице-Подільської селищної громади. Вони вирощували тютюн. Згодом сировину висушували, подрібнювали та продавали. Канали збуту налагодили через Інтернет.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили понад тонну тютюну, станок для подрібнення сировини та приладдя для виготовлення готової продукції.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання та збут указаних товарів з використанням незаконно виготовлених, одержаних та підроблених марок акцизного податку) та ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує до семи років позбавлення волі та штраф в розмірі понад 50 тисяч гривень.

Читайте також: У Тернополі виявили в чоловіка ємність з бурштином

Exit mobile version