Назавжди 20: від важкого поранення помер боєць бригади “Лють” з Тернопільщини

Фотоколаж: Файне місто

Страшна новина надійшла на Тернопільщину. Від важкого бойового поранення загинув військовий штурмової бригади Національної поліції «Лють» Володимир Матвіїв з Озернянської громади. Хлопцю було лише 20 років. Про це пише Файне місто з посиланням на Озернянську ОТГ.

Військовий з села Висипівці завжди мріяв працювати в поліції. В лютому цього року він записався до лав штуромової бригади “Лють”. Тоді лиш оголосили набір, і Володя записався одним із перших добровольців.

Хлопець воював на Донеччині та з побратимами крок за кроком просувався вперед. 5-го листопада Володимир отримав важке бойове поранення. У госпіталі в Дніпрі лікарі боролися за його життя. Проте, врятувати молодого бійця не вдалося: помер Герой 14-го листопада.

Завжди усміхнений, веселий, душа компанії – таким його пам’ятають друзі. Таким його згадують у рідній Висиповецькій школі-гімназії. Таким компанійським він був в Національній академії внутрішніх справ (Київ), де здобував вищу освіту заочно. Він міг стати офіцером поліції і захищати наш спокій в тилу. Але поставив значно вище перед собою завдання – прогнати ворога з Української землі, — згадують Володимира на сторінці громади.

Зутріч Героя відбудеться завтра. Він назавжди повернеться додому в рідні Висипівці. Про точний час зустрічі в громаді повідомлять згодом.

Найщиріші співчуття рідним захисника. Вічна пам’ять та шана Герою!

Читайте також: Міська рада Тернополя закупляє для наших Героїв-захисників 1500 ударних FPV дронів

Exit mobile version