П’ятеро мешканців Тернопільщини отримали травми у ДТП

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Чотири дорожньо-транспортних пригоди трапилися на дорогах Тернопільської області цих вихідних, 10-12 листопада. В автопригодах постраждали 5 людей. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Перша аварія сталась в Чорткові 10 листопада близько 17:40. Там на вулиці Незалежності водій автомобіля ВАЗ збив двох жінок. Потерпілі переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

46-річну жінку з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення. Іншій жінці надали меддопомогу та відпустили за місцем проживання, — розповідають в поліції про стан потерпілих.

Наступну автопригоду правоохоронці зафіксували неподалік села Чистилів. Там о 20:00 водій автомобіля Chevrolet Lacetti зішхтовхнувся із вантажівкою MAN. Він не пропустив транспорт, виїжджаючи з другорядної дороги на перехрестя, тим самим допустивши зіткнення. У результаті аварії водій легкового авто опинився в лікарні.

Ще одна аварія трапилась у Лановецькій ТГ. Про потерпілого у цій ДПТ повідомила чергова медсестра. Чоловіка 1986 року народження до медзакладу доправили 1 листопада після ДТП. Як пізніше з’ясувалось, потерпілий керував скутером, не впорався з керуванням, впав на дорогу та вдарився головою.

З травмами до лікарні звернулася й жителька Кременеччини. Вона 12 листопада близько 12:00 потрапила в аварію. Обставини ДТП встановлюються.

По усіх автопригодах тривають перевірки.

Читайте також: У потрійній ДТП на Львівщині постраждала дитина і 2 дорослих з Тернопільщини (Фото) 

Exit mobile version