За наркотики, п’яну їзду і пропозицію хабара відповідатиме житель Тернопільщини

Фото: поліція Тернопільщини

Недільний день 12 листопада для 21-річного жителя Копичинців виявився «багатим» на події. Спершу у молодика знайшли наркотики. Потім він нетверезим сів за кермо, а щоб уникнути відповідальності, пропонував правоохоронцям хабар. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

За даними слідства, близько обідньої пори юнака зупинили оперативники карного розшуку. Під час поверхневого огляду у нього знайшли порошкоподібну речовину білого кольору та поліетиленовий згорток із подрібненою зеленою речовиною рослинного походження.

Молодик добровільно видав речові докази, запевняючи, що придбав їх для власного споживання без мети збуту. Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу, а речові докази скерували на експертизу.

Не минуло й декількох годин, як житель Копичинець вдруге потрапив у поле зору поліцейських. Співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили його за порушення правил дорожнього руху. За кермом молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проте зловмисник вирішив «залагодити» питання хабарем – пропонував 7000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Як наслідок – ще одне кримінальне провадження – за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі – стаття 369 Кримінального кодексу.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: У потрійній ДТП на Львівщині постраждала дитина і 2 дорослих з Тернопільщини (Фото) 

Exit mobile version