У Тернополі стартував бізнес-форум у контексті перспектив відбудови України (Фото)

Фото: ТМР

Сьогодні, 10 листопада, у Тернополі проходить Українсько-польський бізнес-форум у контексті перспектив відбудови України. В ньому беруть участь представники органів державної влади та бізнесу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Захід передбачає участь представників польського бізнесу, зацікавлених у співробітництві з підприємствами Тернопільської громади у галузях логістики, деревообробки, будівельної та харчової промисловостей.

Польща — одна з країн, яка найбільше допомагає українському війську та українському народу. Щиро дякую польським друзям, які відкрили або планують бізнес у Тернополі. Участь польського бізнесу в розвитку та відбудові економіки України – це важливий вклад у нашу спільну перемогу над московським агресором, — зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Під час заходу також презентують інформацію про наявні інструменти підтримки польсько-української економічної співпраці від польських урядових інституцій.

Організатором форуму виступив Центр стратегічних досліджень Варшавського інституту підприємництва (Warsaw Enterprise Institute) в рамках проекту «Польський сервіс відбудови України», що фінансується Канцелярією Премʼєр-міністра Республіки Польща.

Читайте також: У Тернополі завершилося голосування за проєкти «Громадського бюджету 2024»

Exit mobile version