У Кременці відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику Ярославу Мидлику (Фото)

Фото: Кременецька РДА

У вівторок, 7 листопада, у Кременці на Тернопільщині відкрили та освятили меморіальну дошку загиблому військовому Ярославу Мидлику. Пам’ятний знак встановили на фасаді Національного природного парку “Кременецькі гори”. Про це пише Файне місто з посиланням на Кременецьку райдержадміністрацію.

Пам’ятну дошку освятили благочинний Кременецького району о. Роман Іваницький та о. Володимир Буграк. У церемонії взяли участь рідні загиблого воїна, духовенство, представники райдержадміністрації, керівництво та працівники Національного природнього парку “Кременецькі гори” і громадськість.

Зазначимо, старший солдат Ярослав Мидлик родом з с села Града Кременецької міської громади. Працював майстром з охорони природи Білокриницького ПНДВ з 2017 по 2022 рік.

Під час повномасштабного вторгнення став на захист України. Служив командиром відділення кулеметного взводу військової частини А0998.

Життя воїна обірвалося 21 вересня 2022 року під час обстрілу з танка з боку противника біля населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області. Він отримав ураження уламками, що виявилося несумісним з життям. На той час йому було 50 років.

Поховали Ярослава на кладовищі в рідному селі Града. Вічна пам’ять Герою!

До слова, днями у Козівській громаді відбулося відкриття меморіальної дошки на честь захисника Дмитра Огінського. Військовий поліг у лютому на Харківщині. 

Більше: Пам’ятну дошку на честь полеглого захисника Дмитра Огінського відкрили на Тернопільщині (Фото)

Читайте також: Тернопільщина втратила бійця Руслана Потєхіна

Exit mobile version