На Тернопільщині попрощалися із захисником Богданом Нагуликом (Фото)

Фото: Микулинецька селищна рада

На Тернопільщині попрощалися із військовим, який поліг під час захисту України. До небесного війська приєднався солдат Богдан Нагулик. Про це пише Файне місто з посиланням на Микулинецьку селищну раду.

Богдан родом з селища Дружба. Під час повномасштабного вторгнення служив стрільцем аеромобільного відділення військової частини А4165. Життя бійця обірвалося 21 жовтня від мінометного обстрілу поблизу Білогорівки Сєверодонецького району на Луганщині. 23 жовтня йому в би повнилося 45 років…

Провести в останню путь прийшли односельчани Богдана, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці. Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж селища Дружба до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля – до місцевого кладовища, де захиснику віддали військові почесті.

Рідним загиблого Богдана вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

У пам’яті близьких Богдан назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, – йдеться у повідомленні селищної ради.

Вічна пам’ять солдату та усім воїнам, які полягли в боях за нашу свободу та незалежність! Спочивай з миром, Герою!

Читайте також: Почесну відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ вручили родині полеглого Героя з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version