Автобус «Тернопіль – Рим» потрапив у жахаючу ДТП на Закарпатті: є загиблі (Фото)

ДТП на Закарпатті // Фото: ГУ ДСНС у Закарпатській області

Смертельна ДТП сталась на Закарпатті. В аварію потрапили вантажівка та пасажирський автобус, що виконував рейс “Тернопіль – Рим”. Двоє людей загинули, також є травмовані, – пише “Файне місто” із посиланням на Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

27 жовтня о 15:05 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі вантажного автомобіля MAN та пасажирського автобуса, що виконував рейс Тернопіль – Рим (Італія). Подія сталась на відрізку автошляху М-06 Київ- Чоп неподалік від с. Нижні Ворота, Мукачівського району.

Внаслідок події загинули 2 особи (водії пасажирського автобуса). Ще 6 пасажирів – отримали різного роду травми, тож їх було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом у автобусі перебувало 12 пасажирів, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Водій вантажівки не постраждав. Для допомоги потерпілим та ліквідації наслідків автотрощі на місце було залучено бійців з місцевого пожежно-рятувального підрозділу на автомобілі САРМ-Л.

Читайте також: У криниці на Тернопільщині знайшли тіло 18-річного хлопця

Exit mobile version