П’яний водій збив пішохода на Тернопільщині

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Три автопригоди 26 жовтня зареєстрували слідчі Тернопільщини. Четверо людей травмувалися, один з потерпілих отримав тяжкі тілесні ушкодження. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Перша ДТП трапилась у селі Чагарі Збаразькі близько 16:00. 32-річний чоловік, керуючи скутером «Viper Shtrom» збив пішохода 1946 року народження. Жінку госпіталізували.

Друга аварія сталась у селі Семенів близько 18:40. В ній постраждав житель Теребовлянської громади. 35-річний чоловік потрапив під колеса “ВАЗ 2109”. Його з тяжкими тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

При виїзді слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що автівкою керував місцевий житель 2000 року народження. Чоловік сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Водія затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують частину 2 статті 286-1 ККУ.

На дорозі Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль, неподалік населеного пункту Гончарівка Монастириської громади, водій автомобіля “Renault Sandero” не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Кермувальникові та пасажиру надавали медичну допомогу, — розповідають в поліції про наступну аварію.

По усіх автопригодах триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині 14-річний школяр вкрав автомобіль в сусіда

Exit mobile version