ДТП з потерпілими та загиблими трапились на Тернопільщині (Фото)

Фото: ДСНС

Три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими трапилися минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. У аваріях травмувалися люди. Один чоловік загинув. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Одна з автопригод трапилася в межах смт Дружба 21 жовтня. Близько 2 ночі на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» автомобіль в’їхав у заправку. Внаслідок цього він перекинувся.
Про аварію поліцейським повідомив очевидець. За попередньою інформацією, водій автівки Skoda SuperB не впорався із керуванням. У результаті перекидання кермувальник отримав тілесні ушкодження.

Того ж вечора в Тернополі не розминулися автомобіль марки “Renault MEGANE 3” та автомобіль швидкої допомоги. До лікарні з тілесними ушкодженнями доправили двох фельдшерів. Після надання допомоги їх відпустили. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій легкового авто, виїжджаючи на зелений сигнал світлофора, не пропустив швидку, яка виїхала на перехрестя з проблисковими маячками.

Ще одна ДТП трапилась 22 жовтня о 19:40 в селі Нагірянка Чортківського району. Там на залізничному переїзді водій автомобіля “ЗАЗ” врізався в зерновий комбайн “Claas Lexion 600”. 60-річний пасажир легківки від отриманих травм загинув на місці пригоди. Ще одного пасажира та водія з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Фото: ГУНП в Тернопільській області

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Читайте також: Пенсіонерку з Тернополя обікрали, поки вона була на кухні 

Exit mobile version