Новий пішохідний міст будують в Теребовлі (Фото/Відео)

Фото: Теребовлянська міська рада

У Теребовлі тривають будівельні роботи пішохідного моста, що проходить через річку Гнізна та зв’язує старе місто з його центральною частиною. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

На пішохідному мості вже встановили та змонтували металеві ферми. Наразі працівники підрядної організації проводять роботи з влаштування настилу з декоративно-штампованого бетону. Далі змонтують сходові марші, пандуси, перила та облашують віпочинкову зону.

Пішохідним мостом щодня переходили тисячі мешканців громади. Новий міст стане окрасою Теребовлі й привабить не тільки містян, а й туристів. Люди матимуть нову відпочинкову зону, щоб помилуватися красою княжого міста, — розповідають про міст у Теребовлянській міській раді.

У відомстві зазначають, що демонтаж старого моста та будівництво нової конструкції розпочались у 2019 році. У 2020 році через нестачу коштів роботи довелося «заморозити». Через початок повномасштабного вторгнення росії на територію України будівництво теж не могло продовжуватись. Лише цього року будівельні роботи вдалося відновити.

Читайте також: На Тернопільщині розпочали огляд вулично-шляхової мережі (Фото)

Exit mobile version