Пенсіонерку з Тернополя обікрали, поки вона була на кухні

Фото ілюстративне

Від рук злодія потерпіла жителька Тернополя. Жінка займалася своїми справами на кухні, а вхідні двері квартири лишила незамкненими. За цей час невідома особа викрала з помешкання 47 000 гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

За допомогою до поліції звернулася 66-річна тернополянка. Пенсіонерка розповіла, що з її квартири зникли заощадження – 47 тисяч гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, жінка на деякий час залишила незамкненими вхідні двері. В цей час вона займалася своїми справами на кухні. Коли ж звільнилася, то помітила, що двері до інших кімнат відчинені. Також хтось відчинив шафу, де тернополянка зберігала заощадження. Перевіряючи сховок жінка побачила, що грошей там немає — все виніс злодій.

Поліцейські здійснюють слідчо-оперативні заходи, аби встановити особу, чи осіб, причетних до крадіжки грошей, а жителів області застерігають: завжди замикайте двері, і не лише тоді, коли покидаєте квартиру чи будинок. Перевіряйте чи не забули замкнути помешкання, перебуваючи вдома. Не залишайте на видному місці гаманці, сумки, мобільні телефони, інші дороговартісні речі. Це все — легка нажива для злодіїв.

Читайте також: Неповнолітній вкрав гаманець з грошима на Тернопільщині

Exit mobile version