Мапа Пунктів незламності в Дії працюватиме без інтернету

Ілюстративне зображення

В сервісі державних послуг “Дія” у випадку відсутності електропостачання можна буде переглянути мапу Пунктів незламності офлайн. Про це пише Файне місто з посиланням на телеграм-канал вебпорталу.

У додатку можна буде переглянути, де знаходиться найближчий Пункт, побудувати маршрут до нього а також перевірити, чи є там усе необхідне.

Для цього потрібно зайти Дію, натиснути на опцію “Послуги” — “Пункти незламності”. Далі виберіть свою область та завантажте мапу, перейдіть до мапи та надайте доступ до своєї геолокації. Дія покаже Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Ви можете знайти найближчий Пункт вручну, якщо не бажаєте ділитись геолокацію.

Також під час пошуку можна застосувати фільтри та обрати найбільш зручний та комфортний для себе Пункт незламності. Серед фільтрів:

З безпекових міркувань Пункти незламності в Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Луганській областях не відображатимуться. Також частково не відображатимуться Пункти в Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Читайте також: Тернополяни можуть записатись на прийом до сімейного лікаря через мобільний застосунок

Exit mobile version