Троє людей загинули в ДТП на Тернопільщині (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільсьцій області

На Тернопільщині трапилась аварія з потерпілими та загиблими. Внаслідок зіткнення вантажівки та легкового автомобіля померли троє людей. Серед них — батько і син. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Аварія трапилася 17 жовтня близько 22:00 на дорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Про неї працівників поліції повідомив очевидець. На місце події виїжджали оперативники, медики та рятувальники.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volvo FH 13.440» із напівпричепом, рухаючись у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із «Toyota Camry», — повідомляють деталі події в поліції Тернопільщини.

У результаті зіткнення водій та пасажир легківки загинули на місці. Ними були батько та син з села Озерна. Не вдалося врятувати і життя пасажира з вантажівки. Чоловік також помер ще до приїзду бригади екстреної медичної допомоги.

Водія «Volvo” госпіталізували, а після надання необхідної допомоги його затримали згідно із статтею 208 КПК. 

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 3 статті 286 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. 

Читайте також: З початку року нетверезі водії спричинили 128 аварій на Тернопільщині

Exit mobile version