Меморіальну дошку захиснику Ярославу Прокопишину відкрили на Тернопільщині (Фото/Відео)

Фото: Бучацька міська рада

У Бучацькій громаді відкрили меморіальну дошку в пам’ять захисника Ярослава Прокопишина. Її встановили в Ріпинецькій гімназії, де навчався полеглий воїн. Про це пише Файне місто з посиланням на Бучацьку міську раду.

Фото: Бучацька міська рада

Ініціаторами встановлення пам’ятного знаку були однокласники Ярослава. Рідні, представники місцевої влади, працівники та учні школи, друзі та жителі села прийшли віддати шану герою, який без вагань став на захист рідної землі та віддав життя заради мирного життя в Україні.

Фото: Бучацька міська рада

Скорботною хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героя та всіх загиблих захисників України. Багато теплих слів прозвучало на адресу воїна, який віднині щодня зустрічатиме всіх біля входу у школу.
Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано матері – Орисі Ярославівні.
Освятив пам’ятний знак отець Ярослав Гель, – йдеться у повідомленні міськради.
Фото: Бучацька міська рада

Наприкінці заходу присутні поклали квіти до меморіальної дошки вірному сину і захиснику рідної землі. На могилі Героя також відбулася поминальна панахида.

Фото: Бучацька міська рада

Нагадаємо, Ярослав Прокопишин загинув 16 червня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Левадне Запорізької області. Його життя обірвалося внаслідок ворожого обстрілу.

Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Тернопіль прощається з Героєм Віталієм Венгером (Фото/Відео)

Exit mobile version