У Тернопільській школі №3 завершили облаштування “зеленого простору” (Фото)

Фото: ТМР

У Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов реалізували проєкт «Громадського бюджету 2022» – «Квітуча школа – квітуче місто». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На пришкільній території оформили квітники , які зберегли історичне обличчя центральної частини міста. При цьому було враховано сучасні тенденції ландшафтного дизайну.

При облаштуванні квітників врахували багато умов, а саме: наявність наземних та підземних комунікацій, природні умови, необхідні для росту й розвитку  зелених насаджень. Також провели роботи з підготовки ґрунту до висадки нових рослин (внесення піску, збагачення ґрунту поживними речовинами, культивація)

У квітнику висадили такі види рослин, для яких освітлення, якість ґрунту сприятиме їхньому росту та прикрашатиме територію. Зокрема, на пришкільній території з’явилися такі насадження:

Фото: ТМР

З результатами голосування переможцями «Громадського бюджету 2022» стали 6 великих та 10 малих проєктів. Їх реалізація у Тернопільській громаді досі триває.

Читайте також: Допомога армії від Тернополя: з аукціону продають справжній танк (Фото)

Exit mobile version