У Тернополі викрили незаконне виробництво алкоголю, який продавали у 300 магазинах Львова (Фото)

Фото: БЕБ

Бюро економічної безпеки викрило схему незаконного виготовлення алкогольних напоїв у Тернополі. Контрафакт продавали через торгову мережу, що налічує понад 300 магазинів. Про це пише Файне місто з посиланням на Бюро економічної безпеки України.

Як повідомляють у відомстві, слідство встановило складські приміщення з горілкою та коньяком. Лікеро-горілчані вироби доставлялися до одного з підприємств Львова, яке розповсюджувало підроблені алкогольні напої через магазини роздрібної торгівлі.

Під час обшуків на складах у Тернополі детективи Теруправління вилучили близько 61 тис. літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю, — пишуть в БЕБ.

Також на території підприємства у Львівській області правоохоронці вилучили понад 46 тис. літрів незаконного алкоголю, металеві ємності, тару, резервуари, палети з етикетками, коробки для пакування алкогольних виробів та фінансово-господарські документи. 

Фото: БЕБ

Личаківський районний суд арештував вилучене майно вартістю понад 26 млн грн. Наразі тривають експертизи, проводиться аналіз вилученої документації підприємства, встановлюється повне коло причетних до схеми осіб. 

Кримінальне провадження розслідують за фактом привласнення та розтрати майна та збуту незаконно виготовленого алкоголю (ч. 1 ст. 199 та ч. 1 ст. 204 ККУ).

Читайте також: У Тернополі “на гарячому” зловили чоловіка, який заробляв на ухилянтах (Фото)

Exit mobile version