У ДТП на Буковині важко травмувався 20-річний студент з Тернопільщини (Фото)

Фото: ГУ Нацполіції в Чернівецькій області

В автопригоді, яка трапилась в Чернівцях важкі травми отримав студент родом з Тернопільщини. Сталась аварія вчора, 10 жовтня, на вулиці Васіле Александрі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Як встановили правоохоронці, потерпілий вийшов на проїжджу частину, де на нього наїхав 33-річний водій автомобіля BMW. Від удару 20-річного хлопця відкинуло на кілька метрів.

Поліцію та бригаду швидкої допомоги на місце події викликали очевидці ДТП. Потерпілий внаслідок автопригоди отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

Фото: ГУ Нацполіції в Чернівецькій області

Потерпілим виявився Іван Шовдра з Тернопільщини. Хлопець навчається на 4 курсі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Наразі стан Івана важкий, він перебуває в лікарні без свідомості. Про це повідомив у соцмережах викладач ВНЗ Дмитро Павлюк.

Потерпілий в ДТП студент // Фото: Дмитро Павлюк

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також: У Тернополі збирають кошти для Давида Ревнюка до його дня народження (Реквізити)

Exit mobile version