Понад 100 днів не було звістки: підтвердили загибель захисника Володимира Бобика з Тернопільщини

На війні загинув військовий Володимир Бобик з села Хлопівка на Тернопільщині. Понад 100 днів він вважався зниклим безвісти, але 11 жовтня сумна звістка підтвердилася. У рідній громаді полеглого бійця оголосили дводенну жалобу. Про це пише Файне місто з посиланням на Хоростківську міську раду.

Володимир служив солдатом-гранатометником 6-ої штурмової роти 2-го штурмового батальйону. Під час інтенсивного артилерійського обстрілу на теренах Донеччини, 10 червня 2023року, з ним втратили зв’язок та візуальний контакт. З того часу він вважався безвісти зниклим.

Сьогодні, 11 жовтня, після офіційного лікарського підтвердження, офіційно оголосили про загибель захисника. Володимиру Бобику було всього 30 років.

Фото: Хоростківська міська рада

У Хоростківській громаді – жалобні дні

🕯11 та 12 жовтня у Хоростківській громаді оголосили Днями жалоби. Жителів громади, підприємства, установи та заклади просять приспустити державні прапори.

Зустрічатимуть полеглого захисника 11 жовтня орієнтовно о 13:00 год у м. Хоростків біля дендропарку. Маршрут пролягатиме зі сторони Гримайлова через центр міста та у сторону села Хлопівка. Людей закликають виходити з лампадками до центральної дороги.

Прощальна панахида за загиблим Героєм відбудеться сьогодні о 18:00 год.

Чин похорону відбудеться завтра, 12 жовтня, о 12:00 год, у рідному селі захисника – Хлопівка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого захисника! Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Ще двоє захисників з Тернопільщини на щиті повертаються додому

Exit mobile version