У терцентрі Тернополя рідні полеглих Героїв можуть отримати гуманітарну допомогу

Фото: ТМР

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення сім’ї полеглих Героїв можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Директорка територіального центру Ірина Семанишина каже, що допомогу центр отримав від Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста. Це 250 продуктових наборів та 500 наборів із засобами гігієни. Перші пакунки вже отримали тернополяни із числа сімей полеглих захисників.

До складу продуктового набору входять: крупи, олія, макаронні вироби, консерви, борошно тощо. У пакунок із засобами гігієни поклали шампунь, мило, зубну пасту, пральний порошок, гігієнічні серветки та ін.

Отримати допомогу тернополяни можуть звернувшись у міський територіальний центр за адресою вул. Миколи Лисенка, 8-А. Громадянам потрібно надати посвідчення члена сімʼї загиблого та ідентифікаційний код отримувача. Допомага надається батькам (мати, батько) та дружинам полеглих військовослужбовців.

Читайте також: Ще одну спеціальну установку передали котельні в Тернополі

Exit mobile version