Жалоба на Лановеччині: в останню путь проводжають командира Олександра Пчолу (Фото)

Фото: Лановецька міська рада

Лановецька громада на Тернопільщині зустріла померлого захисника, командира взводу Олександра Пчолу. 3-4 жовтня оголосини жалобними днями. Про це пише Файне місто з посиланням на Лановецьку міську раду.

Похоронний кортеж із полеглим 38-річним капітаном зустріли вчора, 3 жовтня, у рідній для бійця громаді. З національною символікою і квітами в руках провели Героя мешканці сіл Верещаки, Лопушне та Вишгородок.

Не зважаючи на пізню годину, сотні мешканців прийшли на центральну площу в Ланівцях, щоб віддати останню шану командиру 5 навчального механізованого взводу 5 навчальної механізованої роти 2 навчального механізованого взводу військової частини А1048 капітану Олександру Пчолі.

Він навчав воїнів воювати, захищати свою Батьківщину і сам віддав за неї життя… Завдяки таким як Олександр, ми не бачили того жахіття, яке бачили вони. Ми повинні їх пам’ятати і дякувати за те, що живемо, – зазначив благочинний о. Ігор Шаринський.

Чин похорону відбудеться сьогодні, 4 жовтня, на подвір’ї рідного дому Героя о 10:00 год.

У Лановецькій громаді – дні жалоби

Як зазначили у міськраді, 3 – 4 жовтня дні жалоби за померлим військовослужбовцем оголосили у громаді. З метою вшанування пам’яті померлого капітана Олександра Пчоли місцевих жителів закликають:

Вічна пам’ять захиснику України! Щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати!

Читайте також: В останню путь провели бійця штурмової бригади “Лють” на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version