У Тернополі встановили особу жінки, яка кинулася до чужої дитини на вулиці Шептицького (Фото)

У Тернополі встановили особу жінки, яка нещодавно вразила місцевих жителів своєю поведінкою. Невідома у масці спочатку стояла та спостерігала, а потім раптово підійшла до чужої дитини з простягнутими руками. Хотіла вона вхопити дитину чи щось їй дати – було невідомо. Проте, у цей же момент до них підбігла, ймовірно, мама дитини і завадила незнайомці здійснити задумане. Опісля жінка у масці швидко пішла вздовж вулицею і зникла поміж будинків.

“Найімовірніше, будь-якої шкоди спричинити дитині розшукувана не мала наміру. Мотивів викрадати також. У ході відпрацювання території, завдяки програмі “Безпечне місто”, під час спілкування з місцевими мешканцями та, переглядаючи відео з камер спостереження, правоохоронці Тернопільського відділу поліції вийшли на слід ймовірної підозрюваної. Це – тернополянка, 1976 року народження”, – розповідає начальник сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Тернопільській області Михайло Козюк. 

Як повідомив начальник ТВП Сергій Осадца, жінка пояснила, що наміру викрадати дитину не мала. Вона побачила малечу і нахилилася до неї, аби малюк не впав. З тернополянкою правоохоронці провели профілактичну бесіду. Працівники поліції звернулися до лікарів, аби вони поспілкувалися та оцінили психологічний стан жінки. 

Відео з місця події ви можете переглянути у нашому попередньому матеріалі.

Exit mobile version