Медалями, грамотами та подяками відзначили бійців бригади з Тернопільщини (Фото)

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Кращих військовослужбовців бригади з Тернопільщини відзначили медалями, грамотами та подяками. Захисників нагородили з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня територіальної оборони. Про це пише Файне місто з посиланням на 105 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУ.

Заходи відбувались в районі виконання завдань. Участь також взяли командувач ОТУ «Суми», представники командування Регіонального управління Сил ТрО «Захід», командування бригади. Під час нагородження звучали вітання усім, хто перебуває далеко від дому, сумлінно виконує поставлені завдання із захисту України.

Бережіть себе, будьте здорові та сповнені сил та енергії. Нехай ваші сім’ї будуть згуртованими та щасливими, а в домівках панує лише мир та добро. Вшановуємо пам’ять наших побратимів, котрі загинули в бою. Вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять та слава Героям!, – прозвучали слова звернення до особового складу під час нагородження.

Нагадаємо, 1 жовтня, українці вперше відзначили День захисників і захисниць за новою датою. У цей день святкували Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Також у першу неділю жовтня відзначили День територіальної оборони, свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про День територіальної оборони України» від 30 вересня 2020 р. № 417/2020 року.

Читайте також: Медаллю “Воєнний хрест” нагородили бійця з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version