Укрпошта випустила новий поштовий блок «Зброя Перемоги. Світ з Україною»

У п’ятницю, 29 вересня, офіційно ввели в обіг поштовий блок «Зброя Перемоги. Світ з Україною». На ньому відтворені найкращі зразки іноземної техніки, які надали країнами-союзники. Спецпогашення відбулося і в Тернополі. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Укрпошти.

Новий поштовий блок продовжує випуск «Зброя Перемоги» 2022 року. 12 гривень з продажу кожного блоку «Зброя Перемоги. Світ з Україною», або майже 2 мільйони гривень, які планує зібрати національний поштовий оператор, спрямують на придбання дронів для Сил безпеки й оборони України.

Купуючи нові поштові марки, ви стаєте учасником благодійного збору. Донати підуть на безпілотники та інші цікаві речі для Сил безпеки й оборони України. Щиро вірю, що вже за декілька днів цей збір буде закрито, а українські марки, що стали креативною зброєю, конвертуються у зброю реальну, — прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Тираж поштового блоку — 160 000 примірників. Номінал кожної марки — F = 23,00 грн (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України) + 2,00 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на благодійні цілі). Вартість становить 150 грн. До поштового блоку випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та листівку. У наявності — презентаційна папка й сувенірна рамка. Мерч представлений магнітами.

Поштовий блок включає зображення важкого західного озброєння:

Як зазначили в пресслужбі ОВА, спецпогашення відбулося і в Тернополі.

Читайте також: Оновлене реанімаційне відділення відкрили у Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги (Фото)

Exit mobile version